Næringstreff i Solør

Lærte om hvordan man sikrer bedriften mot dataangrep!

Under næringstreffet med tittel "Trygg i skyen" i kommunestyresalen på Flisa fikk vi nyttige tips om hvordan vi kan beskytte bedriften mot dataangrep.

- Har du sørget for tofaktorautentisering?

- Hva med databackup?

Lærte om hvordan man sikrer bedriften mot dataangrep!

De fleste bedrifter bruker skytjenester til pålogging, e-post, lagring av data og samhandling. Det er enkelt å kjøpe disse tjenestene, og de fleste fikser dette lett selv uten en IT-avdeling eller partner. Men hva med sikkerheten? Er det slik at leverandørene av disse tjenestene sørger for at det er ivaretatt? Svaret på det er nei! 

Opprinnelig solung Lars Sorknes, til venstre på bildet under, og Tommy Junge, begge ansatte i Veni, sørget for å gi oss enkel og forståelig informasjon om hva vi må passe på. Vi fikk presentert flere svindeleksempler, advarsler og innsyn i trender innen hacking, løsepengevirus, phishing og annet røveri. Ikke minst fikk vi praktiske tips om hvordan vi kan beskytte data. 

Vi kan med sikkerhet si at dette er et tema vi jevnlig må ha fokus på, og at vi ikke kan tro at dette ikke skjer oss. Stadig flere små og mellomstore bedrifter utsettes for angrep, nettopp fordi man ikke tar det på alvor. 

Et viktig budskap fra Veni var ikke minst - det er faktisk ikke er så mye som skal til for å trygge bedriftsinformasjon.

 

 

Kræsjkurs i oppsøkende B2B salg!

21 april 2023

Sales Mojo Startup består av kurssamlinger med en kombinasjon av teori og praktisk trening. Kort sagt det du trenger for å få fart på omsetningen!