STILLING LEDIG

Daglig leder - Solør Næringshage as

Solør Næringshage as ble etablert i 2001 og er nå heleid av Åsnes kommune. Solør næringshage har et stort nettverk av samarbeidspartnere i hele Innlandet, og vårt hovedfokus er utvikling av nytt og eksisterende næringsliv fortrinnsvis i kommunen, men også samarbeid og styrking av regionen.

Daglig leder - Solør Næringshage as

Egenskaper og evner:

Vi søker en innovativ og samfunnsengasjert leder. Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, er en dyktig selger og en utadvendt nettverksbygger, er handlekraftig, kreativ og har teft for å drive god business. Du har gjennomføringsevne og er tilpasningsdyktig.

Kvalifikasjoner:

Din bakgrunn og utdanning skal være relevant for næringslivet. Vi ser gjerne at du har høyskoleutdanning. God og lang erfaring kan kompensere.  

Arbeidsoppgaver:

Du vil bli en sentral aktør i arbeidet med næringsutviklingen i Solør og samarbeider med private og offentlige næringslivsaktører i hele Kongsvingerregionen og i Innlandet for øvrig.
Oppgavene er svært varierte, og helhetlig forståelse, behovsavdekking, samt kjennskap til offentlig forvaltning er grunnpilarer. Du må evne å jobbe sammen med gründere og veletablerte utviklingsorienterte bedrifter, kommunal ledelse, og har et godt nettverk.  

Solør Næringshage er en del av det nasjonale næringshageprogrammet som du kan lese mer om her. 

Lønn og oppstart etter avtale.

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med styreleder Otto Langmoen (telefon 977 77 756) eller ordfører Kari Heggelund (telefon 904 02 505).

Skriftlig søknad med CV sendes på mail: otto.langmoen@asnes.kommune.no innen 8. januar 2023.

Kræsjkurs i oppsøkende B2B salg!

21 april 2023

Sales Mojo Startup består av kurssamlinger med en kombinasjon av teori og praktisk trening. Kort sagt det du trenger for å få fart på omsetningen!